KHUSUS UNTUK PESERTA DI NEGARA INDONESIA SAHAJA. PIHAK KAMI AKAN MENGANJURKAN SATU SEMINAR " PENDAPATAN LUMAYAN MENJADI REALITI" PADA HUJUNG BULAN APRIL 2010.SEMINAR INI BERTUJUAN MEMBANTU DAN MELATIH PESERTA UNTUK MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN DALAM TEMPOH 3 BULAN. KEPADA INDIVIDU YANG BERMINAT SILA HUBUNGI WAKIL KAMI DI JAKARTA.YURAN SEMINAR ADALAH GRATIS.MAKAN DAN MINUM DISEDIAKAN. KEHADIRAN SESSI PERTAMA TERHAD UNTUK 30 ORANG SAHAJA.SIAPA CEPAT DIA DAPAT.APA YANG DITUNGGU LAGI. ORANG LAIN... SIBUK MENCARI UANG TAPI ANDA... LAGI SIBUK MENCARI ALASAN. DAFTARKAN NAMA ANDA SEKARANG !!!

Followers

3.1.10

BATU ENERGY TULINBATU AURA 8 - Adalah Batu Gunung Berapi asli dari alam semulajadi yang telah diproses menggunakan Trikuansi Tinggi untuk menyerapkan tenaga haba lantas segera mengubah kepada Tenaga Bio. Fakta kajian membongkar rahsia Tenaga Bio berupaya mengubah struktur bahan organik dan struktur molekul air kepada himpunan yang lebih kecil.Oleh kerana badan manusia mengandungi 60% - 70% air, Tenaga Bio dari BATU AURA 8 berupaya membantu mengembalikan tenaga semula jadi.
RANTAI AURA 8 Diperbuat Daripada Larva Gunung Berapi Di Jepun Dan Philipina. Digunakan Untuk Mengubat Pelbagai Penyakit..
• Diiktiraf Tokoh Agama Dan Doktor Perubatan
Ø
 

Search This Blog